Over Frank Geerse

Frank Geerse
Het gezicht van Zorg aan Tafel is Frank Geerse. Na vijf jaar als technisch tekenaar bij een grootkeukenleverancier te hebben gewerkt en ruim tien jaar als projectmanager bij een adviesbureau in de zorgsector, besloot hij in maart 2012 zijn eigen bedrijf te starten. Er wordt gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten op het gebied van grootkeukens. Van het tekenwerk van een keuken binnen de horeca tot het projectmanagement van een keuken en restaurant in een woonzorgcentrum. Zorg aan Tafel kenmerkt zich door de specialistische kennis op het gebied van grootkeukens. Dit gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit en de drive om iets neer te zetten wat aansluit bij de wensen van de gasten, maar ook van de keukenmedewerkers, maakt het bedrijf uniek in haar soort.

Over Henrieke Geerse

Na haar studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht is Henrieke een aantal jaren werkzaam geweest bij een horeca adviesbureau in Nijmegen. Vervolgens heeft zij jarenlange ervaring opgedaan als Front Office Manager zowel binnen de recreatie sector als binnen de zorg. Tenslotte heeft zij een aantal jaren gewerkt als Regiomanager binnen een kinderdagverblijforganisatie. Sinds juni 2014 is zij werkzaam bij Zorg aan Tafel en verzorgt de technische tekeningen, 3D -ontwerpen en ondersteunt in de projectmanagement projecten.
Henrieke Geerse

Over Eef Langenkamp

Eef Langenkamp
Eef is zijn carrière begonnen bij de Koninklijke Marine, waar hij is opgeleid tot machinist der 1e klasse. Na deze periode is Eef bij diverse bedrijven werkzaam geweest variërend van ploegenmonteur in een fabriek tot servicemonteur hydrauliek. Vanaf 2004 is Eef in aanraking gekomen met de grootkeuken branche, eerst als servicemonteur en al vrij snel doorgegroeid naar projectleider. Sinds 1 oktober 2019 is Eef werkzaam bij Zorg aan Tafel. Door de opgedane kennis en ervaring binnen de grootkeuken branche is hij een waardevolle aanvulling voor Zorg aan Tafel. Eef richt zich op het tekenwerk, projectmanagement en projectbegeleiding.
  • rhdhv-logo-
  • Leger des Heils
  • BCM
  • ZZWD
  • Sutfene
  • Sint Jans Gasthuis
  • Intratuin
  • Dimence
  • AMC

Contact

 

Wilt u meer weten over Zorg aan Tafel en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op.
Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.